Kontaktirajte nas

Tel.: 01 361 80 24

Fax.: 01 361 80 25

Mob: 041 613 411 Branko

         031 772 529 Matic

e-mail: info@kobalkonstrukcije.si

Predstavitev podjetja Kobal Konstrukcije

Podjetje izhaja iz družinske tradicije in naši začetki segajo v leto 1984. Na začetku smo bili znani kot izdelovalci hlevske opreme, ter transporterjev za gnoj, zadnjih 15 let pa se intenzivno ukvarjamo tudi z izdelovanjem kovinskih montažnih konstrukcij.

 

  • kovinske montažne konstrukcije
  • hlevska oprema in transporterji za gnoj

 

Z našimi referencami po Sloveniji, Avstriji, Hrvaški in Bosni, smo si pridobili sloves zanesljivega in kakovostnega podjetja.

 

Za več podatkov se lahko obrnete na naš naslov, e-naslov, ali pa nas pokličete po telefonu. Vse podatke najdete pod rubriko kontakti.

Svetovanje

Naročniku svetujemo in pomagamo pri izbiri najustreznejše izvedbe za dosego željenega cilja, ne glede ali gre za hlevsko opremo ali za kovinske montažne konstrukcije.

Projektiranje

Pri projektiranju in izdelavi načrta upoštevamo vse želje in zahteve kupca, ter jih skupaj z upoštevanjem vseh potrebnih normativov, kar najbolj ustrezno prilagodimo na obstoječe stanje vsakega posameznega kupca posebej.

Izdelava

Proces izdelave poteka na podlagi izdelanega načrta. Uporabljen material v izdelku kakovostno ustreza vsem zahtevam in ima vse potrebne Ateste, izdelavo pa opravijo naši delavci z dolgoletno prakso, ter potrjenim Atestom varjenja. Pri procesu izdelave se upoštevajo vsi kakovostni parametri za dosego potrebnih standardov in vsi varnostni ukrepi, potrebni za varno delo.

Montaža

Po predhodnem dogovoru, na željo stranke naše izdelke tudi montiramo. Montažo v večini opravijo naši delavci, nekatera strokovna dela (npr. pokrivanje strehe, montažo fasade, obrob...) pa strokovno usposobljena podjetja, s katerimi sodelujemo in imamo sklenjene pogodbe o sodelovanju.